Matlagingserfaringer

Jeg er opptatt av at mennesker deler sine erfaringer, slik at andre kan dra nytte av deres kompetanse. Selv har jeg en del erfaring på matlagingsområdet, da jeg har laget middag i dag. (Forøvrig har jeg gått på husstell grunnkurs i 1987/88). Jeg ønsker å dele mine erfaringer, og gi dere noen gode tips i forbindelse med matlaging.

Tips 1

Fargen svart er veldig veldig ofte et tegn på at det er på høy tid å fjerne noe fra stekeplate eller stekeovn.

Tips 2

Selv om det ikke er lim i stekepanna, er det fullt mulig å få noe til feste seg godt til den, bare ved hjelp av varme.

Tips 3

Mange opplever at det blir mye os og røyk på kjøkkenet når de lager mat. I slike tilfeller anbefaler jeg å slå på ovnsvifta. Denne er ikke alltid så lett å finne, da den ofte er plassert et godt stykke over ovnen. Den har gjerne flere trinn, men jeg har sjelden sett noen grunn til å ikke fyre den opp på maks først som sist. Om det fortsatt oser, kan vinduer og dører åpnes. Det anbefales imidlertid IKKE å bruke axe-deodorant for å bedre luftkvaliteten.

Håper dette har vært til nytte. Bon apetite!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s